om mig

birgitta ”zaja” näsström
född 1956
bor och är verksam på gotland sen 2004

IMG_0357-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har alltid tyckt om att skapa i olika former. Under min barndomstid tillbringade jag stor del i södra Lappland. Det har säkerligen influerat mitt konstnärliga betraktande och det jag skapar i dag.
Min konstnärsbana började med akvarell men under de senaste åren har jag arbetat mest med grafik och akryl.
Mitt konstnärskap är experimentellt och motiven både föreställande och icke förställande. I min skaparprocess är ingenting omöjligt. Jag fascineras av hur en bild kan förändra sitt uttryck genom att linjer, form, struktur och färg läggs till. Många gånger är det impulsen som styr mitt skapande. Jag vill att de som betraktar min konst ska få stort spelrum för fantasin. Själv upplever jag mina målningar som djärva, livfulla och personliga.
Jag arbetar som bildlärare och har ett antal konstkurser bakom mig som akvarell, grafik, levande verkstad, vedic art. Tillsammans med en kollega leder jag levande verkstadskurser både nybörjarkurser och fortsättningskurser. Hör gärna av dig om du är intresserad eller besök vår hemsida www.iarte.se Dessutom har jag kurser i akvarell och grafik. Naturens formspråk är en av mina inspirationskällor.
Jag har haft utställningar både separata och samlingsutställningar på fastlandet och på Gotland.
Besök gärna mitt galleri som ligger strax söder om Visby. I anslutning till galleriet finns min ramverkstad.
Adress:
Västerhejde Lunds västra 9
62261 Visby
Öppettider
torsdag 17 -19
lördag 10 -14
Om du inte har möjlighet att komma dessa tider, kan du alltid kontakta mig på 0739125990 eller på min mejladress: zaja1@hotmail.com

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *